Welkom bij TW3
Welkom bij TW3

Welkom bij TW3

09/03/2023

Een bekende naam, maar in een nieuw jasje! Een nieuwe, frisse huisstijl en een vernieuwde website. TW3 moest er wel aan, als een van de grootste nieuwbouwmakelaars van Zuid-Holland. Een goed moment om TW3 opnieuw voor te stellen!

Zo groot zijn ze namelijk niet begonnen, lacht oprichter Marco Jongeleen in een interview over TW3. Hij begon in 2011 met compagnon Tom van Noord in een klein pandje aan de iconische Westersingel in Rotterdam. “We werkten destijds al met mooie nieuwbouwprojecten en probeerden daar de opdrachtgever en de koper bij elkaar te brengen. Het was hard werken, maar altijd met een persoonlijke insteek. Dat werkte! En die visie hebben we behouden”.

Het heeft TW3 ver gebracht: inmiddels huizen ze in een prachtig pand aan de Rotterdamse Veerhaven. Ze staan bekend om hun jarenlange ervaring en expertise op gebied van nieuwbouw, uitponden en verhuur. Maar wist je dat het makelaarskantoor al vanaf het voortraject meewerkt? TW3 ondersteunt kopers én opdrachtgevers van A tot Z. Wel zo prettig! En nu dus met een nieuwe huisstijl.

Een creatieve instelling

Verandert er nog meer? Die persoonlijke aanpak in ieder geval niet. “Maar het bedrijf is gegroeid, en de markt is ook veranderd. Dan moet je als makelaar toch mee”, vertelt Marco. “Sinds afgelopen jaar is de huizenmarkt wat stroever geworden. Vroeger kwam de koper naar jou toe, nu moet je naar ze op zoek. Dat vergt een creatieve instelling en een proactieve houding”. Wat wil de koper? Waar is precies behoefte aan? Het wordt telkens opnieuw geïnventariseerd door TW3. Op basis daarvan adviseren ze graag de opdrachtgever.

Het sluit perfect aan bij wat het makelaarskantoor al jaren doet: de opdrachtgever en koper leren kennen. Dat is voor de koper ook ontzettend fijn! Er is veel tijd en ruimte om samen je woonwensen te bespreken. En je kunt altijd even bellen, zonder bandjes of gedoe.

Meedenken

In tegenstelling tot andere makelaarskantoren, stopt TW3 niet na de verkoop. Er is kopersbegeleiding mogelijk en financieel advies. En zelfs als je jouw nieuwe huis hebt gevonden, staat de afdeling interieurdesign klaar om er een thuis van te maken. Dat geldt overigens ook gewoon voor huurders. TW3 is namelijk ook thuis in de verhuur van woningen. De verhuurafdeling denkt met je mee en kijkt wat er bij jouw wensen past!

Welkom bij TW3

Er gebeurt dus veel onder één dak.

Inmiddels in dat grote pand, maar nog steeds met het huiskamergevoel van 2011. Benieuwd naar ons vernieuwde kantoor? Kom gezellig langs, de koffie staat klaar! Op de nieuwe website kun je zelf alvast rondkijken.