Hoe ziet het hypotheekproces eruit?
Hoe ziet het hypotheekproces eruit?

Hoe ziet het hypotheekproces eruit?

13/02/2024

De aankoop van een huis en de daarbij horende hypotheek, is waarschijnlijk de grootste kostenpost in je huishouden. Belangrijk om je daarom goed te laten adviseren!

Wanneer je een huis koopt of verkoopt heb je nagenoeg altijd te maken met een makelaar en een financieel adviseur. Hoe ziet het proces van verkopen bij een hypotheekadviseur er uit?

Vaes Finance is de best beoordeelde adviseur van Zuid-Holland. ‘Wij kunnen je helpen bij het verstrekken van de juiste hypotheek. Het advies is onafhankelijk, eerlijk en bovenal duidelijk!’, aldus Chris Vaes.

Het team van Vaes Finance, van adviseurs tot backoffice medewerkers, staat dagelijks voor jou klaar. Hieronder vind je een stappenplan hoe het proces eruit kan komen te zien. Uiteraard blijft het maatwerk en past Vaes Finance zich aan naar jouw wensen en behoeften.


Hoe ziet het hypotheekproces eruit?
Stap 1: Vrijblijvend hypotheekgesprek

Stap 1: Vrijblijvend hypotheekgesprek

Stap 1: Vrijblijvend hypotheekgesprek

Een eerste kennismakingsgesprek is gratis. Wij willen jou graag een beetje beter leren kennen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe wij als hypotheekadviseur jou kunnen helpen met het realiseren van je droomwens. Het zou fijn zijn als we tijdens dit gesprek alvast wat inzicht krijgen in jouw privé situatie. Ben je in loondienst, wat zijn je inkomsten, wat zijn je uitgaven, heb je op dit moment een koop- of huurwoning, noem het maar op. Voorafgaand aan het gesprek sturen wij een lijstje toe, zodat jij je op het gesprek kunt voorbereiden. Na het gesprek heb jij een goede indicatie van je mogelijkheden en kan de zoektocht naar een woning starten.

Stap 2: Selectie van aanbieders

Stap 2: Selectie van aanbieders

Stap 2: Selectie van aanbieders

Heb je een nieuwe woning gevonden? Gefeliciteerd! Op basis van jouw koopbeslissing gaan wij op zoek naar een geldverstrekker. Uit meer dan 25 geldverstrekkers doen wij een voorstel. Iedere aanbieder kent haar eigen verschillende producten, diensten en voorwaarden. Denk aan rentevoorwaarden en rentetarieven.

Stap 3: Onafhankelijk advies

Stap 3: Onafhankelijk advies

Stap 3: Onafhankelijk advies

Stap 3: Onafhankelijk advies

Uit de geselecteerde aanbieders die wij aan je presenteren en uitvoerig met je bespreken zullen wij adviseren welk voorstel het beste bij jouw situatie past. Wij zorgen ervoor dat de hypotheekvorm jou zekerheid biedt middels een juist hypotheekadvies en een betaalbare maandlast. Wat betekent dit voor je huidige en je toekomstige situatie? Daar nemen wij je in mee.

Stap 4: Maatwerk

Stap 4: Maatwerk

Stap 4: Maatwerk

Wij onderscheiden ons door zorgvuldige en persoonlijke benadering in de financiële dienstverlening. Je kunt bij ons maatwerk verwachten, in zowel het advies als in het contact met jou als klant. Heb jij het liefst persoonlijk contact? Dan staat de koffie bij ons klaar op kantoor, hoe vaak je maar wenst. Ben jij juist druk en veel onderweg? Dan bellen of appen we, geen probleem. Het is belangrijk dat je bij ons aangeeft wat jouw behoefte is, dan passen wij ons met plezier aan. Daarnaast staat jouw belang bij Vaes Finance altijd voorop. Met ons hypotheekadvies houden onze adviseurs zoveel mogelijk rekening met jouw (toekomst) wensen, zodat we dit financieel het beste voor je kunnen uitwerken.

Stap 5: Nazorg

Stap 5: Nazorg

Stap 5: Nazorg

Is het project afgerond? Wij hopen niet dat dit het einde van onze samenwerking betekent. Kunnen wij jou op financieel gebied nog ergens anders mee helpen? Je kunt ook je verzekeringen en pensioen bij ons onderbrengen en we kunnen je helpen om je pensioen aan te vullen. Wij zullen voortdurend het dossier lopend houden, zodat we samen kunnen bekijken of er nog verbeteringen mogelijk zijn. Na jaren blijven wij nog steeds geïnteresseerd hoe het met jou gaat. Wellicht heb je dan alweer verhuisplannen en kunnen we het weer over de hypotheek hebben. Vaes Finance combineert menselijkheid met professionaliteit voor een lange termijnrelatie.

Wij geven advies bij:
Advies

Wij geven advies bij:

  • Aankoop van een nieuwe woning
  • Verkoop van jouw woning
  • Einde van een rentecontract
  • Oversluiten van je hypotheek
  • Verhogen van je hypotheek
  • Aflossen van je hypotheek

Meer weten over Vaes Finance?